Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Katica csoport

 
 Óvodapedagógusok:
                               Fodor Gyöngyvér
                               Márton Ágnes


Dadus néni        Dorodici Andrea

 
  
BEMUTATKOZÁS

A katica lehet 7 pettyes,vagy foltos,egyszínű,vagy sárga,lehet százféle. Ilyen a mi csoportunk  is.

Vidámak,barátságosak,örökmozgók a kis katicáink . Úgy neveljük a ránk bízott gyermekeket,hogy az egymás iránti tisztelet és elfogadás,a szociális érzékenység,segítőkészség legyen személyiségük egyik fő jellemzője.
Célunk,hogy szeretettel,megértő pedagógusi attítűddel megkönnyítsük a gyermekek számára az óvodai életbe való beilleszkedést. Megszerettetjük velük az óvodát,és a csoportból igazi közösséget varázsolunk. Nagyobb gyermekeink mintát adnak a kisebbeknek,segítik őket a csoportszokások megismerésében,megkönnyítik az új kicsik számára  a beilleszkedést.
Csoportszobánk családias,vidám légkörű,esztétikus. Felszereltségünk gazdag,adottak a nyugodt játék feltételei,az érdeklődést felkeltő  képességfejlesztő játékszerek. Gondot fordítunk arra,hogy olyan pedagógiai eszközöket vásároljunk és készítsünk,melyek kiválóan alkalmasak a tevékenykedő,differenciált,egyéni fejlesztésre.
Mindent megteszünk azért,hogy a gyermekeket az életkoruknak és egyéni fejlettségüknek megfelelően,minél több inger érje és pozitív szemléletű,a világra nyitott emberekké váljanak. Legfontosabb törekvésünk,hogy vidám hangulatban,minden egyes gyermekünknek megadjuk azt, ami az optimális fejlődéséhez szükséges. Játékos tevékenységgel,mozgással,zenével,dalos játékkal,verssel,mesével színesítjük az óvodai mindennapokat. Lehetőséget teremtünk arra,hogy érdeklődésüknek megfelelő tevékenységeket választhassanak, ezzel is fejlesztve kreativitásukat,önkifejező készségüket. Sok közös programunk által,- színházlátogatás,séták,kirándulások,piaclátogatás,bábelőadások-erősödik kis közösségünk.
Szeretnénk,hogy a ránk bízott gyermekek sok felejthetetlen élménnyel legyenek gazdagabbak az óvodai évek alatt és  megfelelő alapot kapjanak az előttük álló iskolai élethez.