Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Nyuszi csoport

 Óvodapedagógusok:
                           Goller Jánosné (Ilike néni)
                              

Dadus néni     
                           Vankó Istvánné (Gyöngyi néni)
                               
Bemutatkozás

  Csoportunk és udvar részünk a Kerekerdő Óvoda épületének hátsó szegletében, az utcai zajoktól távol található. Csoportszobánk 20 férőhelyes, de jelenleg 15 fős a létszám. Első látásra kicsi, de világos -udvarra néző nagyméretű ablakokkal-barátságos, szinte családias légkört sugalmaz.
Gazdag játék-és eszköztárunk biztosítják gyerekeink játékának, ötleteinek kibontakozását, megvalósulását, kiteljesedését, valamint a különböző, érdeklődésüknek megfelelő tevékenységi lehetőségeket (vizuális-barkácsolás-zenei-irodalmi-mozgás) és a sokoldalú, tapasztalati úton történő ismeretszerzését.
Mindennapjainkban arra törekszünk, hogy gyermekeink jól érezzék magukat egymás társaságában, támogatásunkkal segítjük a barátságok alakulását, azok megerősödését.
Fontosnak tarjuk egymás elfogadását, megismerését, segítését, az egymásra figyelést, az empatikus magatartást. A közösségi érzés erősítése érdekében a közös programok és élményszerzések mellett nyuszis mondókákkal, versekkel, sőt nyuszis tánccal próbáltuk az összetartozás érzését kialakítani.
Nagycsoportosok lévén a gyerekeket életkori ,-és egyéni képességeikhez mérten igyekszünk az iskolai életre előkészíteni, kreativitásuknak, önmegvalósításuknak teret engedni, önbizalmukat erősíteni, akarati tulajdonságaikat fokozni, a meglévő és saját készítésű képességfejlesztő játékokkal, feladatokkal fejleszteni.